2008 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Naktinė "Joninių regata" Kuršių mariose?

"Paukštelio" įgula, didelė buriavimo Kuršių mariose gerbėja pastebi, kad visos regatos Kuršmarėse vyksta antroje navigacinio sezono pusėje. KMR - rugpjūtį, "Nemuno deltos" - rugsėjį ir "Paršelio regata" - spalį.
Gal todėl jachtos, kurios buriuoja mariose ir jūroje neblizga pagrindinėse buriavimo varžybose - "Kuršių marių regatoje".
Turime idėją, ateinančią vasarą, per Jonines organizuoti naktinę regatą Kuršių mariose. Panaši naktinė regata, taip pat per Jonines yra sėkmingai organizuojama Trakuose. Galimas regatos maršrutas - Klaipėda- Nida - Ventė (Pilypas)- Pervalka - Klaipėda. Generalinis kursas - apie 80 jm.
Regatos iniciatoriai kreipiasi į tuos kelis šio dienoraščio skaitytojus pareikšti savo nuomone.

4 komentarai:

TK rašė...

jureivis (kol kas gal labiau tiktu upeivis) Tomas, su dideliu entuziazmu palaiko šią idėją. Tikiuosi, kad atsiras bent du burlaiviai, idant galėtume įeiti buriavimo istorijon nešdami garbingą Joninių regatos vėliavą.

pamusalas rašė...

su mielu noru visomis išgalėmis prisidėsime prie šios regatos vykdymo ir organizavimo. Tik ar jonines pats geriausias laikas?

s/y Blue Bird rašė...

Aciu uz komentarus. As risausi prie Joniniu del savotiskos romantikos buriuoti nakti. (Naktiniai pasivaisciojimai, vainikeliai ant vandens ir pan). Dar tiktu savaitgalis pries Jonines, 21 diena - ilgiausia diena metuose. O ir organizuoti savaitgali paprasciau, kitos Jonines ispuola treciadieni, tai kaip ir per trumpas ir nepatogu laikas atsipalaidavimui, poilsiui po regatos. As sia savaite Palangoj, galim kada susibegt.

pamusalas rašė...

Mano nr turi susi skambinam ir galim susimatyt pasneket ;)